Varför ska man vara medlem?

I Samlarförbundet kan du träffa alla möjliga slags samlare. Det är vår stora styrka!
Det gör det också svårt att värva medlemmar. För varför ska man vara med i en förening där kanske ingen samlar på samma sak som du gör?

För att lära sig något om andra samlarområden.

För att man aldrig vet var sambanden kan finnas.

För att stödja samlarkulturen och hjälpa till att spara historien åt framtiden.

För att möta människor, se saker och få höra historier.

För att vi har en stark gemenskap, även om vi är spridda över Sverige.

För att du får tidningen SamlarNytt sex gånger om året, du har tillgång till webbsidan och vår Facebookgrupp Samlarförbundet Nordstjärnan.

För att du får en plattform för dina egna idéer, om du vill sätta igång att göra något, mässor, föredrag, samarbeten. Bara du kan veta vad, men Förbundsstyrelsen hjälper gärna till.

För att vi har trevligt när vi möts. Du får gå på möten i alla lokalföreningar men ibland får du betala för fikat!

Det här inlägget postades i Alltid intressant, Förmåner och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.