Samlarklubben Olof Trätälja – Säffle

Kontaktperson är Lillvor Bergh, 0533-120 26. Epost: lillvorb(at)hotmail.com
Vi har lotterier på våra möten, ta gärna med vinster. Våra möten hålls i Silvénska villan om inte annat anges.

Tänk på att vid varje träff har vi lotteri och till dessa behövs det vinster. Lotteriansvariga tar mer än gärna emot vinster.

13 februari kl 19
Stig Svensson, en veteran i Säffle FF kommer till oss och berättar om FF:s historia. Eftersom Stig är en medlem som har varit med länge, så kan det vara på plats att ställa frågor om klubben. Vi ska naturligtvis ha kaffe med dopp och dragning på lotteriet. Medlemmar gratis, icke medlemmar 30 kr. Silvénska villan.

16 mars kl 18
Årsmöte. Det är både nyval på en del poster och omval på andra, hur kommer detta att gå. Med all säkerhet så kommer vi att lösa det hela till det bästa för klubben. Efter årsmötesförhandlingarna, som vi håller i Lilla Hallen, så för flyttar vi oss till Galleriet där vi skall få en massa god mat. Maten kostar 140 kr/person, anmälan till denna görs till Lillvor på tel 418 72 eller Sylwia på tel 149 21, senast 5 mars.

17 april kl 19
Vi har bjudit hit Erik Karlsson från Örebro, han är samlare av luffararbeten och i egenskap av detta kommer han att berätta om sådana. Vi kommer ju naturligtvis att dricka kaffe och ha ett lotteri, detta blir i en paus. Medlemmar gratis, icke medlemmar 30 kr för kaffe. Silvénska villan.

Fredag 25 maj kl 07
En resa runt Vänern, vi åker från Centrumkyrkan kl. 07.00 och gör ett stopp på lämpligt ställe för kaffe, vi stannar till i Lidköping och besöker Rörstrandsmuseet, efter detta äter vi lunch. På eftermiddagen åker vi ut till Kållandsö, Läckö slott och Spiken, sedan bär det iväg mot vår hembygd, på lämpligt ställe dricker vi eftermiddagskaffe.
Priset för resan är 400:- för medlemmar och 500:- för icke medlemmar.
I resan ingår bussresa, alla inträden och lunch. Anmälan till till Lillvor tel 418 72, eller Sylwia tel 149 21 senast 10 maj.

Söndag 29 juli
Samlarmässan i Värmlands Nysäter, den får vi inte glömma!