Samlarklubben Hans Brask – Linköping

Samtliga ordinarie möten hålls i ABF-lokalen (TACK ABF) på Hästskogatan 1 C med start av mötesförhandlingar kl. 19.00. Entré 40 kronor där inget annat uppgivits. Utöver sedvanliga mötesförhandlingar och föredrag tar vi med saker att visa för varandra, har lotterier samt kaffe.

Ingenting är sig likt och vi kan inte träffas fastän det är vår och vi är sugna på nya upplevelser. Framtiden är synnerligen oviss och många av oss sitter i en karantän som vi inte vet hur lång den blir.

Hans Brask får nu en egen facebooksida där vi alla har möjlighet att ses digitalt: Samlarklubben Hans Brask.
Annars gäller telefon eller mejl. Det går fint att ringa Ingela på 0708 140808 eller Lena på 013 313542 eller att mejla till Ingela på dellby@telia.com

Nedan följer höstprogrammet, och vi hoppas verkligen kunna genomföra det! hälsar Ingela Dellby.
Eftersom osäkerheten just nu är stor vill jag be om ett mejl till Hans: hanbor@hotmail.com eller ett samtal till Lena 013 313542 eller mejl eller samtal till Ingela dellby@telia.com eller 0708140808, så vi vet hur många vi blir för guidningen och kaffet och julmaten.
Detta gäller alla fem träffarna!  Gäster är alltid välkomna!

Torsdag 1 oktober kl 18
Besök på Åkerbo Maskinhistoriska Förening i Östra Skrukeby – så skapas ett museum!
Vi samlas för samåkning på den stora parkeringen vid Hästskogatan kl 17.30 och sen får nostalgin flöda inför samlingarna. Kaffet serveras på plats.
Lena 013-313542 eller mejl eller samtal till Ingela dellby@telia.com eller 0708140808, så vi vet hur många vi blir för guidningen och kaffet och julmaten.

Torsdag 5 november kl 19
Vi följer med Kaj Kjellström på en spännande färd under skjutsväsendets och gästgiveriernas tid – ett ämne han skrivit tre böcker om. Vi ser fram emot en historisk afton med många anekdoter i lokalen på Hästskogatan 1C som vi får låna av ABF!
Kom gärna lite tidigare så du hinner köpa lotter och prata lite och lägga upp det du har med dig till vår auktion och titta på vad du har chans att ropa hem!

Torsdagen den 3 december kl 19
Julavslutning och frågesport och någon liten överraskning – återigen i ABF-lokalen på Hästskogatan 1C.