Samlarföreningen S:t Erik – Stockholm

Samtliga möten hålls, om ej annat anges, kl 19-21 i Hartwickska Huset, S:t Paulsgatan 39 C (ingång från gården). Om du har svårt att gå i trapporna till gården finns det en väg ifrån Wollmar Yxkullsgatan, nära hörnet till Torkel Knutssonsgatan.
För mer information, se föreningens webbsida.

Tisdag 26 februari
Vykortsbyte. Ta med vykort att byta eller sälja! Vykortssektionen.

Onsdag 6 mars
Karbiner och olika kortade vapen. Karbiner, kadettgevär, skolgevär, försöksgevär m fl kortade vapen. Ta med egna föremål! Vapensektionen.

Tisdag 19 mars
ÅRSMÖTE med liten auktion. Härmed kallas till årsmöte i Samlarföreningen S:t Erik. Efter mötet håller vi en auktion, där du kan lämna in upp till fem poster. Ta gärna med lite bättre saker – du bevakar själv så att se inte slumpas bort! Alla sektioner.

Tisdag 26 mars
Stockholm för hundra år sedan. Vi får se många trevliga Stockholmsvykort från början av 1900-talet, vykortens glansperiod. Bildvisning. Vykortsbyte. Vykortssektionen.

Onsdag 3 april
Primitiva och udda vapenkonstruktioner. Ta med egna föremål för visning, byte eller försäljning. Vapensektionen.

Tisdag 9 april
Autografer och handskrifter. Många är vi väl som åtminstone vid något tillfälle sett till att få en autograf av enågon kändis. Det kan vara på papper, foton eller på föremål. Ta med vad du har och berätta gärna. Det går även bra med handskrifter och teckningar av kända personer. Antik&Kuriosasektionen.

Tisdag 23 april
Roliga påskvykort. Det är visserligen dagen efter påsk, men vi kommer ändå att få se ett urval av roliga påskvykort. Det finns inget annat ämne, där det finns så många vykort med humoristiska inslag. Bildvisning. Vykortsbyte. Vykortssektionen.