Samlarföreningen Nordstjärnan i Malmö

Mötena hålls i Limhamn Folkets hus kl. 19. Busslinje 4 och 34 från Malmö stannar utanför. Hiss finns.
Alla är välkomna! Kontaktperson är Eric Lidfeldt, mobil 0701-10 87 85. Epost: nordstjarnan.malmo (at) gmail.com

15 april
Tre samlare inom föreningen visar upp och berättar om sina speciella samlarområden.

13 maj
Vi besöker Stadsarkivet i Malmö och får en visning där av vad som finns och vad som erbjuds den som letar efter fakta. Deltagarantalet begränsat till 20 så här gäller först till kvarn med anmälan till Jan Ottosson, tel 0708 826103.

9 september
Michael Sörensen från Björnssons Auktionskammare i Lund kommer till oss och berättar om hur det är att driva auktionsfirma. Han värderar också föremål som vi  kan ta med oss – dock högst ett föremål per deltagare!

22 september
I vanlig ordning blir det Kuriosamässa på Katrinetorp, i anslutning till Malmö Dekorativa som pågår 20-22 september. Anmälan om deltagande sker till Inger Rickard, tel 0705 544595. Vi räknar med att mässan som vanligt blir en framgång, både för försäljarna, för besökarna och för Katrinetorp.

7 oktober
Christian Kindblad återkommer till oss med det föredrag om Malmös industrihistoria som han skulle ha hållit i början av året men som då på grund av tekniskt mankemang fick ersättas av ett improviserat föredrag om Sofielund.

4 november
Auktion – vi kör vidare med de framgångsrika auktionerna där många gjort goda köp och en del blivit av med överflödiga föremål till vettiga priser. Kom, ta med intressanta föremål och en välfylld börs!

9 december
Julmöte  med jultallrik och lotteri. Vidare information kommer i Hamstern.