Veckans läsgodis 21

Danspolletter från SN1999-05
Publicerat i Tidningen | Etiketter | Lämna en kommentar

Vill du ha SamlarNytt nr 3

Om du inte har betalt medlemsavgiften för 2019 så kommer du inte att få SamlarNytt nummer 3. Dessutom får du inte ta del av föreningarnas utbud.

Medlemsavgiften är 295 kr för ordinarie medlem och 70 kr för familjemedlem.

Om ni båda blir ordinariemedlemmar stödjer ni Samlarförbundet och får dessutom ett extra exemplar av SamlarNytt, som ni kan ge bort till någon.
Betala gärna via Swish 123-588 33 50 (glöm inte att skriva noga vem inbetalningen gäller).
Avgifter 2019

Uppsala Collector’s Market

Vill du vara med och sälja på Uppsala Collectors Market?
Vad man kan sälja? Det mesta!
Du kan sälja av din samling av någonting eller ”bara” det där som du vill bli av med.
Militaria, vintage, smycken, verktyg, kuriosa, reklamsaker, tidningar, vinylskivor och en massa annat.
Så titta i lådorna där hemma, kanske dags att sälja kollektionen av konsert-tishor, smurfsamlingen eller kassarna med Vecko-Revyn från 1970-talet.Eller övertyga föräldrarna om att du inte vill ha deras idrottsmärken!
Men någon annan vill! Det roliga med samlingar – är att någon annan letar efter dem!

På Uppsala Collectors Market kommer det att finnas vintage, militaria, böcker, mynt, smycken, trycksaker, saker till dig och ditt hem.

Uppsala Collector’s Market arrangeras av Samlarförbundet Nordstjärnan.
Söndag 29 september kl 10-15. I Drabantenhuset, Bangårdsgatan 13, Uppsala.Kafé. Entré 20 kronor. Barn under 18 år fritt i målsmans sällskap. Medlemmar i Samlarförbundet Nordstjärnan har också fri entre.

Vi har också en Facebooksida.

Uppsala Collectors Market i samarbete med NBV i Uppsala.

Publicerat i Nyhet | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Uppsala Collector’s Market

Bokrea på Samlarförbundet

Nu rear vi ut böcker, årsmötesnålar, tröjan och annat spännande. Ibland ingår frakt i priset. Kolla i shopen efter kategorin Rea!

Nyhetsbrev på is

Vintagesektionens nyhetsbrev är vilande tills det har kommit in tillräckligt med material för att göra ett utskick.

Publicerat i Nyhet | Lämna en kommentar

Fler böcker i webbshopen!

Nu har vi lagt in fler böcker på från vårt bibliotek, böcker som kanske kan få ett nytt liv hos en intresserad ägare?

Publicerat i Nyhet | Lämna en kommentar

Varför ska man vara medlem?

I Samlarförbundet kan du träffa alla möjliga slags samlare. Det är vår stora styrka!
Det gör det också svårt att värva medlemmar. För varför ska man vara med i en förening där kanske ingen samlar på samma sak som du gör?

För att lära sig något om andra samlarområden.

För att man aldrig vet var sambanden kan finnas.

För att stödja samlarkulturen och hjälpa till att spara historien åt framtiden.

För att möta människor, se saker och få höra historier.

För att vi har en stark gemenskap, även om vi är spridda över Sverige.

För att du får tidningen SamlarNytt sex gånger om året, du har tillgång till webbsidan och vår Facebookgrupp Samlarförbundet Nordstjärnan.

För att du får en plattform för dina egna idéer, om du vill sätta igång att göra något, mässor, föredrag, samarbeten. Bara du kan veta vad, men Förbundsstyrelsen hjälper gärna till.

För att vi har trevligt när vi möts. Du får gå på möten i alla lokalföreningar men ibland får du betala för fikat!

Publicerat i Alltid intressant, Förmåner | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Vill du bli medlem

Som medlem får du del av ett stort nätverk och en enorm kunskapsbas. Du kan gå på möten i många städer, annonsera i SamlarNytt, dela med dig av tankar genom att skriva i tidningen, träffa gamla och nya vänner och kanske till och med utöka din samling! Välkommen!

Kolla gärna på sidorna för våra lokalföreningar, eller gå direkt till information om att bli medlem.

Vi söker annonsörer

Vill du hjälpa oss att hitta annonsörer?
Den som annonserar i Samlarnytt får tillgång till nästan 7000 personer som älskar saker, berättelser och kulturhistoria.
Det är mycket som dessa 7000 personer kan behöva hjälp med.

Att hitta det vi letar efter, som kanske saknas i samlingen.
Vi köper saker.
Vi behöver få saker hemkörda.
Vi behöver få saker värderade, försäkrade och förvarade.
Ibland behöver vi göra oss av med saker.
Och så letar vi efter nya, igen.

Visst känner du till något företag som skulle kunna hjälpa oss med detta? Och som skulle kunna annonsera i SamlarNytt?
Be dem titta på denna sida. Vill de ha en speciallösning kan de höra av sig till redaktören Inga-lill Cras, samlarnytt (at) samlarforbundet.se
Annnonser i en tidning bidrar med läsvärde och variation. Den som läser tidningen kan få ta del av ett erbjudande eller ny information. Annonser är ofta roliga och väcker fantasin. Annonser i SamlarNytt gör SamlarNytt bättre!

Hälsningar, redaktören Inga-lill Cras

Publicerat i Tidningen | Lämna en kommentar

Vill du bli av med en samling?

Vill du bli av med en samling, din egen eller någon annans?
Vi har tyvärr inga listor över vad folk samlar på.

Här är några alternativ:

• Gå in på Facebookgruppen och gör ett anrop.
  • Kontakta någon av våra lokalföreningar.
  • Sätt in en annons här på webbsidan eller i vår tidning (från 300 kr).
  • Bli medlem i en lokalförening och lär känna folk, så dröjer det nog inte länge innan du hittar någon som är intresserad av det du letar efter!
  • Hyr ett bord vid Uppsala Collectors Market 30 september.

Rea på blåa tröjor

Nu rear vi ut de snygga jubileumströjorna. Visa att du är medlem i Samlarförbundet! Jättebra för att hitta varandra på mässor och i folksamlingar.

Publicerat i Förmåner, Nyhet | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

26 årgångar av SamlarNytt!

26 årgångar av SamlarNytt för 345 kr
Köp vårt USB-minne med SamlarNytt från åren 1990-2015 i sökbart pdf-format. Läs mer här!

Publicerat i Alltid intressant, Förmåner, Nyhet, Tidningen | Etiketter , , , | Lämna en kommentar