Kansliet semesterstängt

Kansliet öppnar igen 3 augusti. Vi kollar eposten även under semestern, så vill du köpa något från shopen går det bra!

Extraläsning

I SamlarNytt nr 3, som kommer ut i dagarna, finns en artikel som var för lång för tidningen. Läs hela artikeln här på webben!

Publicerat i Nyhet | Lämna en kommentar

Tid att tänka på varandra

När vi inte kan träffas måste vi umgås på annat sätt. Skicka en hälsning, en uppmuntran eller en efterlysning till någon som läser SamlarNytt.
Man får plats med ganska mycket i en åttondelsannons och väldigt mycket mer i en fjärdedels sida.
Skicka in din annons till samlarnytt@samlarforbundet.se
Swisha samtidigt 300 / 600 kr och ditt namn till 123-588 33 50.
Föredrar du bankgiro är numret 785-0167.
Du kan också skicka på papper till redaktören: SamlarNytt, c/ o Cras, Kungsängsgatan 17-19, 753 22 Uppsala.

Får vi bidraget före 3 juni så kommer det med i nästa tidning.

I pdfen nedan kan du se hur stor en åttondelssida respektive en fjärdedelssida är. Pdfen är en A4-sida.

Hälsning per annons
Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Kansliets öppettider

Kansliet håller öppet någon gång i veckan. Vi kan inte säga vilken dag. Men Nicklas kollar epost och lyssnar av telefonsvararen då och då. Epost föredras!

Kolla gärna på webbsidan om ditt svar finns där. Om du tycker att det ska finnas där kan du eposta webmaster@samlarforbundet.se så lägger hon in önskad information.

Årsmötet flyttas till hösten

Nordstjärnans årsmöte den 9 maj kommer att flyttas till ett senare datum. Förbundsstyrelsen vet i dagsläget inte datumet ännu men vi siktar på september/oktober om läget har lugnat ner sig.

Förbundsstyrelsen beslutade detta 20-22 mars.

Betala avgiften!

All information finns i pdfen om att betala medlemsavgiften finns i pdfen nedan.

Du kan också betala med hjälp av Swish. Swishnumret är 123 588 33 50.

Ska du betala medlemsavgift, använd QR-koden här bredvid som är förskriven på 295 kronor. Öppna Swish på mobilen, markera QR-symbolen längst upp till höger, rikta kameran mot QR-koden nedan! Enkelt som den berömda plätten!

Avgifter för förbund och lokalavd. 2020 total avgift

Resten av artikeln

I senaste SamlarNytt fanns en artikel om julmärken som var för lång för att ha med hela i tidningen.

Men här kommer en pdf med hela artikeln, ursprungligen publicerad i nr 11-1958.

Om julmärken från SN1958-11

Flaskboken

Boken om standardflaskor som presenterades i SamlarNytt nr 6-2019 kan beställas från standard33cl@gmail.com

Författare är Per Henriksson.

Betala med Swish

Betala medlemsavgiften med Swish och QR-kod.

Vill du bli medlem

Som medlem får du del av ett stort nätverk och en enorm kunskapsbas. Du kan gå på möten i många städer, annonsera i SamlarNytt, dela med dig av tankar genom att skriva i tidningen, träffa gamla och nya vänner och kanske till och med utöka din samling! Välkommen!

Kolla gärna på sidorna för våra lokalföreningar, eller gå direkt till information om att bli medlem.

Publicerat i Nyhet | Lämna en kommentar

Fler böcker i webbshopen!

Nu har vi lagt in fler böcker på från vårt bibliotek, böcker som kanske kan få ett nytt liv hos en intresserad ägare?

Vi söker annonsörer

Vill du hjälpa oss att hitta annonsörer?
Den som annonserar i Samlarnytt får tillgång till nästan 7000 personer som älskar saker, berättelser och kulturhistoria.
Det är mycket som dessa 7000 personer kan behöva hjälp med.

Att hitta det vi letar efter, som kanske saknas i samlingen.
Vi köper saker.
Vi behöver få saker hemkörda.
Vi behöver få saker värderade, försäkrade och förvarade.
Ibland behöver vi göra oss av med saker.
Och så letar vi efter nya, igen.

Visst känner du till något företag som skulle kunna hjälpa oss med detta? Och som skulle kunna annonsera i SamlarNytt?
Be dem titta på denna sida. Vill de ha en speciallösning kan de höra av sig till redaktören Inga-lill Cras, samlarnytt (at) samlarforbundet.se
Annnonser i en tidning bidrar med läsvärde och variation. Den som läser tidningen kan få ta del av ett erbjudande eller ny information. Annonser är ofta roliga och väcker fantasin. Annonser i SamlarNytt gör SamlarNytt bättre!

Hälsningar, redaktören Inga-lill Cras

Publicerat i Tidningen | Lämna en kommentar

Vill du bli av med en samling?

Vill du bli av med en samling, din egen eller någon annans?
Vi har tyvärr inga listor över vad folk samlar på.

Här är några alternativ:

• Gå in på Facebookgruppen och gör ett anrop.
  • Kontakta någon av våra lokalföreningar.
  • Sätt in en annons här på webbsidan eller i vår tidning (från 300 kr).
  • Bli medlem i en lokalförening och lär känna folk, så dröjer det nog inte länge innan du hittar någon som är intresserad av det du letar efter!
  • Hyr ett bord vid Uppsala Collectors Market 30 september.

Rea på blåa tröjor

Nu rear vi ut de snygga jubileumströjorna. Visa att du är medlem i Samlarförbundet! Jättebra för att hitta varandra på mässor och i folksamlingar.

Publicerat i Förmåner, Nyhet | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

26 årgångar av SamlarNytt!

26 årgångar av SamlarNytt för 345 kr
Köp vårt USB-minne med SamlarNytt från åren 1990-2015 i sökbart pdf-format. Läs mer här!

Publicerat i Alltid intressant, Förmåner, Nyhet, Tidningen | Etiketter , , , | Lämna en kommentar