Läsgodis vecka 46

46 Gamla datorer från SN1996-08 Datorvirus

Vill du bli medlem

Som medlem får du del av ett stort nätverk och en enorm kunskapsbas. Du kan gå på möten i många städer, annonsera i SamlarNytt, dela med dig av tankar genom att skriva i tidningen, träffa gamla och nya vänner och kanske till och med utöka din samling! Välkommen!

Kolla gärna på sidorna för våra lokalföreningar, eller gå direkt till information om att bli medlem.

Du får resten av 2019

Du kan redan nu betala nästa års avgift och är du ny medlem får du dessutom årets resterande två nummer av Samlarnytt. All information finns i pdfen.

Avgifter för förbund och lokalavd. 2020 total avgift

Bokrea på Samlarförbundet

Nu rear vi ut böcker, årsmötesnålar, tröjan och annat spännande. Ibland ingår frakt i priset. Kolla i shopen efter kategorin Rea!

Publicerat i Nyhet | Lämna en kommentar

Fler böcker i webbshopen!

Nu har vi lagt in fler böcker på från vårt bibliotek, böcker som kanske kan få ett nytt liv hos en intresserad ägare?

Vi söker annonsörer

Vill du hjälpa oss att hitta annonsörer?
Den som annonserar i Samlarnytt får tillgång till nästan 7000 personer som älskar saker, berättelser och kulturhistoria.
Det är mycket som dessa 7000 personer kan behöva hjälp med.

Att hitta det vi letar efter, som kanske saknas i samlingen.
Vi köper saker.
Vi behöver få saker hemkörda.
Vi behöver få saker värderade, försäkrade och förvarade.
Ibland behöver vi göra oss av med saker.
Och så letar vi efter nya, igen.

Visst känner du till något företag som skulle kunna hjälpa oss med detta? Och som skulle kunna annonsera i SamlarNytt?
Be dem titta på denna sida. Vill de ha en speciallösning kan de höra av sig till redaktören Inga-lill Cras, samlarnytt (at) samlarforbundet.se
Annnonser i en tidning bidrar med läsvärde och variation. Den som läser tidningen kan få ta del av ett erbjudande eller ny information. Annonser är ofta roliga och väcker fantasin. Annonser i SamlarNytt gör SamlarNytt bättre!

Hälsningar, redaktören Inga-lill Cras

Publicerat i Tidningen | Lämna en kommentar

Vill du bli av med en samling?

Vill du bli av med en samling, din egen eller någon annans?
Vi har tyvärr inga listor över vad folk samlar på.

Här är några alternativ:

• Gå in på Facebookgruppen och gör ett anrop.
  • Kontakta någon av våra lokalföreningar.
  • Sätt in en annons här på webbsidan eller i vår tidning (från 300 kr).
  • Bli medlem i en lokalförening och lär känna folk, så dröjer det nog inte länge innan du hittar någon som är intresserad av det du letar efter!
  • Hyr ett bord vid Uppsala Collectors Market 30 september.

Rea på blåa tröjor

Nu rear vi ut de snygga jubileumströjorna. Visa att du är medlem i Samlarförbundet! Jättebra för att hitta varandra på mässor och i folksamlingar.

Publicerat i Förmåner, Nyhet | Etiketter , , , , | Lämna en kommentar

26 årgångar av SamlarNytt!

26 årgångar av SamlarNytt för 345 kr
Köp vårt USB-minne med SamlarNytt från åren 1990-2015 i sökbart pdf-format. Läs mer här!

Publicerat i Alltid intressant, Förmåner, Nyhet, Tidningen | Etiketter , , , | Lämna en kommentar